BALKONGRENOVERING OCH PANELMÅLNING
Senaste informtionen om höstens underhållsprojekt hittar du under INFO/Projekt (klicka här).

ENTRÉER OCH UTEPLATSER
Vid föreningsstämman 2011 antogs föreningens riktlinje för bland annat entréer och uteplatser. Syftet med riktlinjen är att skapa en trivsam och enhetlig utemiljö samt skydda byggnaderna.

Uteplatsen och entrén ska vara välskötta. Det innebär att gräsmattan ska klippas i enlighet med de gräsytor som sköts av föreningen, växter och buskar ska skötas och klippas vid behov. Ogräs ska avlägsnas från rabatter i enlighet med de planteringar som föreningen ansvarar för. Det finns begränsningar för hur höga träd, buskar och häckar får vara.

Marken ingår inte i upplåtelsen av bostadsrätterna. All byggnation, anläggning och förändring av uteplats och entré, såsom uppsättning av plank, trädäck, stensättning, uppsättning av markis etc, eller annan åtgärd som förändrar husets utseende, kräver därför alltid tillstånd från styrelsen. Du får inte heller fästa eller förankra något i fasaden eller husgrunden utan tillstånd från föreningen.

För de som har egna plank att måla kommer här kulörkoderna:

  • rödmålade hus=NCS S 5040-Y90R
  • brunmålade hus=NCS S 8010-Y70R
  • vitmålade hus=NCS S 0502-Y.

Styrelsen kommer att göra en översyn av utemiljön på området.

FORDONSTRAFIK
Trafik med motorfordon är inte tillåtet inom området enligt trivselreglerna. Till motorfordon räknas även moped. Du hittar de fullständiga trivselreglerna här.

 

 

HSB BRF KUNGSGÅRDEN I ÄNGELHOLM