kungsgarden.hsbbrfwebb.se|glasmastaren@live.se

MEDLEMSINFO MAJ 2021

2021-05-09

TELIA OCH TV
I det kollektiva avtalet med Telia ingår två TV-boxar och kanalpaketet Lagom. Har du fått ett meddelande från Telia om att du börja ska betala för ”Tvilling­abonnemang” beror det på att du tecknat eget avtal, till exempel för att kunna hyra film eller se andra kanaler.

Identifikationskoder som hör till det kollektiva avtalet börjar på 999. Identifikationskoder som hör till egna avtal börjar på 111. Vill du säga upp eget avtal kontaktar du Telia, telefon 90 200.

Hur du byter identifikationskod på en TV-box finns beskrivet här på hemsidan, under Info / Fibernät. Har du förlorat TV-boxarnas ursprungliga inloggningsuppgifter, kopplade till det kollektiva avtalet, skickar du ett e-postmeddelande till glasmastaren@live.se. Du kan även lämna ett meddelande i brevlådan vid kvartershuset.

FETTFILTER
Rengör fettfiltret i spiskåpan regelbundet. Behöver du ett nytt fettfilter skickar du ett meddelande till glasmastaren@live.se. Du kan också lämna ett meddelande i brevlådan vid kvartershuset.

POSTRÖSTNING
Du lämnar väl din poströst till stämman? Sista dag att poströsta är den 24 maj. Du lämnar din poströst i föreningens brevlåda vid kvartershuset.

 

HSB BRF KUNGSGÅRDEN I ÄNGELHOLM