kungsgarden.hsbbrfwebb.se|glasmastaren@live.se

MEDLEMSINFO MAJ 2022

2022-05-15

RADONMÄTNINGEN
Resultatet av radonmätningen var i stort sett bra. För en sund inomhusmiljö är det viktig att ventilationen fungerar som avsett. Du får inte själv göra några ändringar på ventilationen (tilluftsventiler i fönster, frånluftsventiler i badrum och förråd/kläd­kammare samt spiskåpan).

Den invändiga diffusorn till ventilerna i fönstren (den vita perforerade plåten) behöver rengöras regelbundet. Samma gäller för spalten mellan fönsterkarmen och den utvändiga aluminiumbeklädanden på fönstren, så att luften kommer fram till diffusorn. Rengör även fettfiltret till spiskåpan. Behöver du ett nytt fettfilter skickar du ett meddelande till glasmastaren@live.se, eller lägger ett meddelande i föreningens brevlåda vid kvartershuset.

RÖSTA!
Poströstningsformuläret till föreningsstämman delades ut den 1 maj. Fredagen den 20 maj är sista dagen att lämna poströsten. Det ifyllda formuläret lägger du i föreningens brevlåda vid kvartershuset. Nyttja din rätt att rösta, och gör det på ett ansvarsfullt sätt genom att poströsta!

Bilder kopplade till styrelsens årsredovisning hittar du under INFO, Årsmöte.

CLIFFHANGER
Inbjudan till medlemsaktivitet (ingen förtäckt städdag) kommer att delas ut inom kort!

HSB BRF KUNGSGÅRDEN I ÄNGELHOLM

Print Friendly, PDF & Email
By |2022-05-15T15:21:09+01:00maj 15th, 2022|Nyheter|0 Comments

About the Author:

Print Friendly, PDF & Email

Leave A Comment