kungsgarden.hsbbrfwebb.se|glasmastaren@live.se

MEDLEMSINFO MARS 2022

2022-03-23

RADONMÄTNINGEN
Radonmätningen ska pågå mars månad också. Vi återkommer med besked om hur mätpuckarna ska lämnas/hämtas. Vid leveransen saknades några mätpuckar, så mätningen blev försenad i några lägenheter.

FÖRENINGSSTÄMMAN
Den tillfälliga lagen som möjliggjort poströstning vid föreningsstämmorna de två senaste åren har förlängts ytterligare en gång med anledning av pandemin och gäller därmed i år också. Styrelsen har därför beslutat om poströstning vid föreningsstämman.

Vid stämman 2021 beslutades att styrelsen skulle kalla till en extra stämma när förslag på minst två personer till valberedningen fanns. Vi har inte fått förslag på två personer till valberedningen och har därför inte kallat till extra stämma. Är du intresserad av att arbeta i valberedningen inför årsmötet 2023? Hör då av dig till styrelsen, så får medlemmarna möjlighet att (post)rösta om det vid årets föreningsstämma.

Stämman planeras att hållas den 23 maj. På grund av pandemin uppmanar vi så många som möjligt att poströsta. För att kunna tas med i röstningsformuläret behöver vi ha eventuella nomineringar senast den 15 april. Därefter delar vi ut kallelse och post­röstningsformulär.

Vid årets stämma är Miroslav Kuljanin, Peter Sturesson och Per Holst avgående. Samtliga ställer upp för omval.

ÅRSREDOVISNINGEN
Årsredovisningen för 2021 går nu att beställa på hsbnvs.se/Självservice. Föreningskoden som ska anges har delats ut tidigare i månaden. Årsredovisningen skickas med e-post. Har du beställt men inte fått årsredovisningen? Kontrollera mappen för skräppost.

Vill du ha årsredovisningen på papper lämnar du ett meddelande i brevlådan vid kvartershuset.

 

HSB BRF KUNGSGÅRDEN I ÄNGELHOLM

 

Print Friendly, PDF & Email
By |2022-04-13T19:31:33+01:00mars 23rd, 2022|Nyheter|0 Comments

About the Author:

Print Friendly, PDF & Email

Leave A Comment